Ga naar de inhoud

Kerncijfers 2023

Publicaties in kerncijfers

Publicatiecijfers

Mulier in de media

Mulier in de media

Personeel in kerncijfers

Medewerkers cijfers

Nevenactiviteiten

Medewerkers van het Mulier Instituut voeren diverse nevenactiviteiten uit. Zo zijn sommige medewerkers bestuurslid van een sportvereniging, zijn anderen lid van wetenschappelijke commissies als de European Association for Sociology of Sport en zijn er medewerkers werkzaam als sportinstructeur of docent bewegingsonderwijs. Enkele medewerkers van het Mulier Instituut zijn jurylid, bijvoorbeeld voor de prijs van duurzame sportaccommodatie van het jaar. Daarnaast zijn er medewerkers die bestuursfuncties vervullen bij sportorganisaties en wetenschappelijke organisaties in binnen- en buitenland. Een aantal medewerkers is vaste columnist bij vakbladen, zoals Sport & Gemeenten en Sportaccom. 

WNT-verantwoording

Voor de salariëring van het personeel hanteert het Mulier Instituut de salaristabel van de CAO Nederlandse Universiteiten. De beloning van de directie geschiedt volgens schaal 17 van die tabel. De beloning blijft daarmee binnen het bezoldigingsmaximum gesteld door de WNT. 

Financiën in kerncijfers

Financiën in kerncijfers

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van ons onderzoek? Meld je dan nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, onze persberichten of onze attenderingen!